CleanOcean Wave gyngestol


Gyngestolen Wave er laget med inspirasjon fra havet å har form som en bølge!

Wave leveres i fire deler flatpakket og settes sammen på sekunder uten bruk av skruer, enkel montering og enkel lagring! 

Alle produkter i CleanOcean serien til Circumar er laget av resirkulert havplast og kan stå ute året rundt. 


Gyngestolen Wave kan bestilles her!

CleanOcean utekjøkken


Bak våre utekjøkken ligger ekte norsk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs.
Circumars utekjøkken er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterk resirkulert plast fra norskekysten. Med Circumar får du et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom alle årstider i mange år fremover.

CleanOcean adirondack loungestol


Adirondack er den perfekte utestolen som tåler alt! Stolen er spesielt utviklet for å kunne stå ute i all slags vær og passer utmerket på terassen.

Den er utrolig komfortabel med et generøst skrått sete, høy rygg og brede armlener. Det aller beste med stolen er kanskje at den er laget av 100% resirkulerte oppdrettsmerder, som gjør at den holder seg like fin gjennom alle sesonger, år etter år. Stolen ser like fin ut enten du vil ha den i hagen, på terrassen, brygga eller på hytta.
Stolen kan bestilles her

CleanOcean blomsterkasser


Blomsterkasser laget av resirkulert havplast, nærmere bestemt høykvalitets oppdrettsmerder fra Norskekysten.
Kassene er helt fri for skruer eller andre materialer og kan bli gjenvunnet 100% når de skal skiftes ut. 
De tåler å stå ute i all slags vær og du trenger ikke å bekymre deg for at de blåser bort.


Ta gjerne kontakt for bestilling.